27 Şubat 2018 06:17

Eski eşinin vurduğu kadın kurtarılamadı

Isparta Yalvaç'ta ayrıldığı eski eşi Metin Yıldız tarafından vurulup ağır yaralanan Ayşe Başaran hayatını kaybetti.

Paylaş

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, bir süre önce ayrıldığı eşi Metin Yıldız'ın av tüfeğiyle vurup, ağır yaraladığı Ayşe Başaran, 1 hafta süren tedaviye rağmen kurtarılamadı. Denetimli serbestlikten yararlanarak, cezaevinden çıktığı belirlenen Yıldız ise tutuklandı.

Olay, 19 Şubat günü, Yalvaç ilçe merkezindeki Kaş Mahalle'de meydana geldi. Ekmek fırınında çalışan Metin Yıldız, bir süre önce ayrıldığı ancak birlikte yaşamaya devam ettiği Ayşe Başaran ile tartıştı. Ayşe Başaran'ın beraberliği sonlandırmak istediğini söylemesi üzerine çıktığı iddia edilen tartışma, büyüyünce Metin Yıldız, av tüfeğiyle kadına ateş açtıktan sonra kaçtı.

1 HAFTADIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Silah sesini duyup, eve gelen komşuların yerde hareketsiz yatarken bulduğu Ayşe Başaran için sağlık ekiplerinden yardım istendi. Başından ağır yaralanan Başaran, sağlık ekiplerince ambulansla önce Yalvaç Devlet Hastanesi'ne oradan da Isparta Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Yaklaşık 1 haftadır hastanenin yoğum bakım ünitesinde tedavisi süren Başaran, dün gece yaşamını yitirdi.

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

Bir süre önce denetimli serbestlikten yararlanarak, cezaevinden çıktığı belirtilen Metin Yıldız ise Yalvaç'a bağlı Salur Mahallesi'nde saklandığı ablasının evinde yakalandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yıldız tutuklandı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

İstanbul'da kar yağışı başladı

SONRAKİ HABER

Bağcılar O-6 Bağlantı yolunda kaza: 2'si ağır 5 yaralı 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...