03 Şubat 2018 23:11

Sivasspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Ligin ikinci yarısının ilk iki maçında sahadan galibiyetle ayrılan Galatasaray, seriyi Sivasspor karşısında sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Paylaş

Süper Lig’in 20’nci haftasında bugün Sivasspor, Galatasaray’ı ağırlıyor. Yeni 4 Eylül Stadı’nda başlayacak mücadeleyi Fırat Aydınus, Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu hakem üçlüsü yönetecek. Her bir maçın zorluk derecesinin yüksek olduğu Süper Lig’de hem Sivasspor hem de Galatasaray için kaybedilecek olası puanlar, telafisi çok zor durumlara yol açabilir. Galatasaray şampiyonluk yarışından kopmamak için mutlaka 3 puan almak istiyor. Zira Başakşehir’in son haftalardaki yüksek performansı şampiyonluk yarışındaki diğer bütün takımlar için büyük bir tehdit. Sivasspor ise UEFA Avrupa Ligi’ne gidebilmek için ligin zirvesinden uzaklaşmamak zorunda.

Sivas ekibinin ligde oynadığı son beş maçta 2 beraberliği , 2 mağlubiyeti ve 1 galibiyeti bulunuyor. Galatasaray ise oynadığı son beş müsabakadan 4 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı. Lig’de iki takımın puan durumları ve konumlarıysa şu şekilde; Sivas ekibi 8. sıraya sahip ve 27 puanda. Galatasaray ise 2. sırada ve 41 puanda.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11’LERi:

Sivasspor: Tolgahan Acar - Auremir - Carl Medjani - Ziya Erdal - Mattias Bjarsmyr - Emre Kılınç - Mert Hakan Yandaş - Delvin N’Dinga - Hakan Arslan - Thievy Bifouma - Arouna Kone 

Galatasaray: Fernando Muslera - Maicon - Iasmin Latovlevici - Mariano - Jason Denayer - Gary Rodrigues - Tolga Ciğerci - Yasin Öztekin - Sofiane Feghouli - Selçuk İnan - Eren Derdiyok

CİMBOM PFDK’DE

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşan Galatasaray, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi. Türkiye Futbol Federasyonu, sarı-kırmızılıların Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yaşanan saha olayları nedeniyle PFDK’ye sevk edildiğini duyurdu. TFF’den yapılan açıklamada, “Galatasaray Kulübü’nün 01.02.2018 tarihinde oynanan Atiker Konyaspor-Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52’nci maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir” denildi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

8 questions that await answers in relation to Free Syrian Army (FSA)

SONRAKİ HABER

Sığınmaevi deneyimini yaşayan kadınlar yaşadıklarını anlattı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...