23 Ocak 2018 00:33

Öğrencilerin yarıyıl tatilinde oynayabileceği 6 oyun

Öğrencilerin yarıyıl tatilinde mobil platformda oynayabileceği 6 oyun önerisi.

Paylaş

Okul dönemi kurulan düzenin değişmesi demek. Bol bol televizyon, bilgisayar ve tablet demek. Ebeveynlerin çocukların teknolojik aletlerle geçirdiklere zamanı görmezden gelmeleri demek. Maden ebeveynlerden uzun uzun oyun oynamak için izin alınmış, mobil platformda oynayabileceğiniz 6 oyun önerisi de bizden. Tamamı ücretsiz bu oyunları fazla abartmamak koşuluyla gönlünüzce oynayın...

VALLEY PARKİNG

Araba kullanmayı öğrendikten sonra en büyük sorun park etme.  Hele sıkışık trafikte ve kısıtlı zamanda park işlemi çok daha zor.  Araba park etme konusunda kolay oynanabilen ve grafikleri çok başarılı bir oyun Valley Parking. 

DISASTER WILL STRIKE 2  

oyun

Oyunun amacı ekranda gördüğünüz tüm yumurtaları kırmak. Bunun için size bazı imkanlar verilir mesela deprem, fırtına, obruk, arı, ateş ve biyolojik saldırı ile kurulu olan düzeneğin dengesini bozmalı ve tüm yumurtaları kırmalısınız.  Oyun toplamda 40 levelden oluşuyor.  

ONLİNE KAFA TOPU

oyun

Türkiye’nin en çok oynanan mobil oyunlarından Online Kafa Topu eğlenceli vakit geçirmek için ideal.  

WORLD OF WARSHIPS BLITZ

oyun

Mobil platformlara yeni gelen WOWSB, 2. Dünya Savaşı’nda devasa gemi savaşları yapmanıza olanak tanıyan bir oyun.  Takım oyunlarını sevenler için taktik ve becerileri geliştiren bir oyun. Oyundaki gemilerin tamamı 2. Dünya Savaşı’ndan kalma. Oyunda her biri ayrı bir amaca hizmet eden savaş gemileri, bu savaş gemilerine yapılacak eklentiler, kaptanlar gibi özellikler mevcut.

3D ENGINEERİNG ANIMATİONS: THIRD DIMENSION

oyun

İleride mühendis olmak mı istiyorsunuz? Birbirinden farklı makineleri, çeşitli parçaları bir araya getirerek çalıştırmanızı isteyen oyun, 3D grafikleri ile hem eğlenmenizi sağlayacak hem de bu süreçte sizlere yeni bilgiler öğretecek.

 

 

LUNAR RESCUE MISSION

oyun

Gerçekçi fizik motoru sayesinde Ay kolonisinde mahsur kalan insanları kurtarmanızı sağlayan Lunar Rescue Mission, sürükleyici bir hikaye tabanlı oyun olarak karşımıza çıkıyor. Bu arada uyaralım, bu oyun gerçekten zor. Peki, siz bu zor oyun için hazır mısınız? (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

ABD elçilik binasını Kudüs’e 2019 sonunda taşıyor

SONRAKİ HABER

Alibeyköy halkı rantsal dönüşüme karşı dernek kuracak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa