19 Ocak 2018 17:24

Robin van Persie resmen Feyenoord'da

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşti. Feyenoord, sarı-lacivertlilerde lisansı iptal edilen Robin van Persie'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Paylaş

Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord, resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile Fenerbahçe'den Robin van Persie'yi kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Hollanda ekibinden yapılan açıklamada, eski futbolcuları Robin van Persie ile anlaşma sağlandığını duyuruldu. Yıldız oyuncu pazartesi günü Rotterdam'a giderek resmi sözleşmeye imza atacak. Feyenoord Kulübü'nden sözleşme detaylarına dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Robin Van Persie

ROBIN VAN PERSIE'DEN VEDA MESAJI

Fenerbahçe'den ayrılarak Feyenoord'a transfer olan Hollandalı Golcü Robin van Persie, veda mesajı paylaştı. Sosyal medya hesabından Fenerbahçe ve İstanbul'daki anılarından oluşan video paylaşan van Persie, şu ifadeleri kullandı;

"Öncelikle bu güzel ülkede tecrübe sahibi olabildiğim ve güzel kalpli insanlarla tanışma fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. İstanbul’u evim gibi hissettirdiğiniz ve misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim. Bu değerli ülkenin güzel insanlarına her şeyin en iyisini diliyorum, özellikle değerli Fenerbahçe taraftarlarına gelecekte takımla beraber istedikleri başarıya ulaşmalarını canı gönülden istiyorum." (SPOR SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Atilla Taş: Korku ölümden beterdir

SONRAKİ HABER

Tümer: ‘Misafir sanatçılar’ kadro bekliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa