16 Ocak 2018 10:23

Hakkını alamayan işçiden İŞKUR önünde çıplak protesto

İzmir'de çalıştığı yerden emeğinin karşılığını alamayan işçi, İŞKUR İl Müdürlüğü binası önünde çıplak bir şekilde protesto eylemi gerçekleştirdi.

Paylaş

İzmir'de İŞKUR'un yönlendirdiği iş yerinden emeğinin karşılığını alamayan bir işçi, İŞKUR İl Müdürlüğü binası önünde çıplak bir şekilde protesto eylemi gerçekleştirdi.

'ÇALIŞTIM, HAKKIMI ALAMADIM, AÇIM AÇ!'

İŞKUR'un yönlendirdiği bir yerde çalıştığını belirten yurttaş, "İşçiyim ben işçi. Çalıştım, hakkımı alamadım, protesto ediyorum. Devletin bana sahip çıkmamasını protesto ediyorum. Açım aç!" diye isyan ederek İŞKUR'un kendi hakkını savunmadığını söyledi. İŞKUR'un işçilerin hakkını savunması gerektiğini ifade eden işçi, hakkının verilmediğini ve hakkı olanı istediğini söyleyerek çıplak şekilde oturma eylemi gerçekleştirdi. Polisin müdahale etmek istemesi üzerine ise "Giyinmiyorum, istiyorsanız zor kulanın, ben hakkımı arıyorum" diye tepki gösterdi.

Çevredekilerin olayı telefonları ile görüntülemeye çalışmasına polis engel olmak istedi fakat polisin bu tutumuna çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İlkokulda doğal gaz sızıntısı; 3 kişi hastaneye kaldırıldı

SONRAKİ HABER

Dokuz Eylül Üniversitesi'nde barış imzacılarına tasfiye

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...