28 Aralık 2017 19:13

Adana'da polis karakolu karşısında ses bombası patlatıldı

Adana'nın Seyhan ilçesindeki Hürriyet Polis Karakolunun karşısında ses bombası patlatıldı. Patlamanın etkisiyle bazı evlerin camları kırıldı.

Paylaş

Adana'da merkez Seyhan ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Hürriyet Polis Karakolu'nun yakınında saat 19.10 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi.

Polis merkezinin çok yakınında meydana gelen ve kentin birçok bölgesinden duyulan şiddetli patlama, korku ve endişe yarattı. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

SES BOMBASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Patlamanın ses bombasından kaynaklandığı ortaya çıktı. Maskeli bir kişinin sokağa girdikten kısa süre sonra patlamanın olduğu saptandı. Polis merkezinin karşısında bulunan sokak üzerindeki elektrik direğinin altına bırakılan ses bombasının patlaması sonucu yaralananın olmadığı, çevrede bulunan bazı evlerin camları kırıldıği belirtildi.

Patlamının ardından Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Yıldız, "Şu an için herşey kontrol altında. Patlama ses pombasından meydana geldi. Konuyla ilgili araştırmalarımız devam ediyor" dedi. 

Polis, bombayı bıraktıktan sonra kaçtığı belirtilen maskeli şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. (Adana/DHA)

ÖNCEKİ HABER

DEDAŞ şubesine EYP ve el bombası atıldı

SONRAKİ HABER

2017 Yerel Gazetecilik Ödülleri'ne başvurular başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...