27 Aralık 2017 22:46

Bağdat Caddesi'nde silahlı saldırı

Bağdat Caddesi'nde bir kafe çalışanı silahlı saldırıya uğradı. Çalışan bacağından yaralanırken saldırgan olay yerinden kaçtı.

Paylaş

Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde bir kafe çalışanı tartıştığı müşteri tarafından silahla vuruldu. Kafe çalışanı bacağından hafif şekilde yaralanırken, saldırgan ve yanındaki iki kişi olay yerinden kaçtı. 

Olay gece saatlerinde Bağdat Caddesi'nde bulunan bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kafeye gelen üç kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle kafe çalışanıyla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında dışarıdan gelen 3 kişiden biri, kafe çalışanı Ünal Çavuş'a silahla ateş etti. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, Çavuş bacağına isabet eden mermilerle yaralandı.

Sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından kafe çalışanı Ünal Çavuş'u Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Yaralanan kafe çalışanının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri kafede inceleme yaparken, polis ekipleri kaçan üç kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kor Kitap, 4 eseri daha okurlarıyla buluşturdu

SONRAKİ HABER

Satranç şampiyonu Anna Muzychuk Suudi Arabistan'a gitmeyecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...