26 Aralık 2017 14:49

AKP'li Başkan: Hilafet gelmiştir arkadaş

Yalova Çınarcık ilçesine bağlı Teşvikiye Beldesinin AKP’li Başkanı Bülent Gültekin, 'Vallahi dil ile haykırılmasa da hilafet gelmiştir arkadaş' dedi.

Paylaş

Yalova’nın Çınarcık İlçesine bağlı Teşvikiye Beldesinin AKP’li Belde Başkanı Bülent Gültekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sudan ziyaretinden bir afişi sosyal medya hesabından paylaşarak, “Vallahi dil ile haykırılmasa da hilafet gelmiştir arkadaş” dedi.

Odatv'de yer alan habere göre, Yalova’dan yayın yapan Revizyon gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın ““Hilafet gelmeli midir sizce? Bu paylaşımdan kastınız bu mudur?​” sorusuna AKP’li Başkan Bülent Gültekin şöyle cevapladı:

“Tabi tabi ben bunu kastettim yani Cumhurbaşkanımızın bir sonraki ziyareti yanlış hatırlamıyorsam Çad’a olacak. Aynı görüntüyü de muhtemelen orada da göreceğiz. Ben İslam dünyasının bir bütün olarak Türkiye’yi önder olarak seçtiğine inanıyorum. Yani bu şahıs olarak değil. Hilafet yakıştırılmıştır, bu giderek artacaktır, benim düşüncem budur. Ben bu konuda yaptığım paylaşımın çok da sakıncalı olduğunu düşünmüyorum.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Karaköy'de patlama sonucu yangın

SONRAKİ HABER

MHP'de KHK tartışması: Neden rahatsız oldun?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...