26 Aralık 2017 07:19
Son Güncellenme Tarihi: 26 Aralık 2017 12:28

Quaresma'dan 'ayrılık' haberlerine ilişkin açıklama

Sosyal medya hesabından 'Her şey için teşekkürler' notunu paylaşan Portekizli Ricardo Quaresma, 'ayrılık' açıklamalarına son noktayı koydu.

Paylaş

Beşiktaş'ın Portekizli yıldız futbolcusu Ricardo Quresma, sosyal medyadan yaptığı paylaşımın veda olarak anlaşılması üzerine açıklamada bulundu.

Sosyal medya hesabından ailesi ile birlikte fotoğrafını paylaşan Portekizli oyuncu, "Ben ve kulübümle ilgili çıkan doğruyu yansıtmayan haberlerden bıktım. Hayatımda her şey yolunda gidiyor. Başkanım, teknik direktörüm ve arkadaşlarımla birlikte, her şey yolunda. Bu kulübe her şeyimizi vermek için buradayız" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş'ın Portekizli yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Instagram hesabından Beşiktaş'ta kazandığı şampiyonluk kupasıyla çekilmiş fotoğrafını paylaşmış ve "Her şey için teşekkürler" ifadelerini kullanmıştı. 

MENAJERİ YALANLADI

Quaresma'nın menajeri Rui Costa "Quaresma ayrılmıyor. O Beşiktaş'ı çok seviyor. Bu konu her sene gündeme geliyor. Quaresma Beşiktaş'tan ayrılmayacak." ifadelerini kullandı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

AGİT: Cumhuriyet yazarları serbest bırakılsın

SONRAKİ HABER

Putin'in sağkolu Vitali Mutko'dan doping istifası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...