AKP'li İnceöz, HDP'li Garo Paylan'ın üzerine yürüdü

AKP'li İlknur İnceöz bütçe görüşmeleri sırasında Man Adaları belgelerinden söz eden HDP Milletvekili Garo Paylan'ın üzerine yürüdü.

20 Aralık 2017 14:55
Paylaş

Meclis'te AKP Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, HDP Milletvekili Garo Palyan'ın üzerine yürüdü.

Meclis Genel Kurulu'nda Maliye Bakanlığı bütçesi üzerine konuşan HDP İstanbul milletvekili Garo Paylan Man Adası belgelerini hatırlatarak "Siz Sayın Maliye Bakanı "Nereden buldun?" diye soracaksınız. MASAK'ı devreye geçireceksiniz, "Nereden buldun?" diye soracak. Yoksa bu ülkede bu ahlaksızlıkla, bu vergi ahlaksızlıklarıyla yürüyemeyiz arkadaşlar." dedi.

Paylan'ın bu sözlerine AKP Grup Başkanvekili İlknur İnceöz kürsüye çıkarak "Mecliste ahlak dersi alacağımız son kişi siz olabilirsiniz, olamazsınız; onu da özellikle belirtmek istiyorum. Son kişi bile değilsin sen bu Parlamentoda" diye karşılık verdi.  

Bunun üzerine Garo Paylan İlknur İnceöz'e  "Ahlaksızlık yapma!" deyince  AKP milletvekilleri Paylan'ın sözlerine tepki gösterdi. İlknur İnceöz ise HDP sıralarına doğru Paylan'ın üzerine yürüdü. Tartışmanın büyümesi üzerine oturuma ara verildi. Araya giren milletvekilleri tartışmanın büyümesini önledi. (Ankara/DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

İSDEMİR’de anlaşma sağlandı ama rakam açıklanmadı

SONRAKİ HABER

Garo Paylan: Suikast listesi var

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...