13 Aralık 2017 07:22

Eşi ve 3 çocuğunu katletti, evi yakıp pencereden atladı

Kayseri'de Erol Adıyaman, eşi ve çocuğunu boğazlarından keserek katletti, ardından evi yakıp pencereden atladı. Adıyaman hayata döndürüldü.

Paylaş

Kayseri'de Erol Adıyaman (41), eşi Safiye Adıyaman'ı (41), kalbi ve boynundan bıçaklayarak öldürdü. Erol Adıyaman, annelerinin çığlıklarıyla uyanan çocukları Selenay (16),  Nazlı Nur (7) ve Çınar Berk'i (3) de boğazlarını keserek öldürdü. Erol Adıyaman, evi ateşe verdikten sonra 2'nci kattaki evlerinin penceresinden atladı. Elindeki bıçağın üzerine düşerek ağır yaralanan Adıyaman, gelen sağlık ekibinin yaptığı kalp masajı ile hayata döndürülerek hastaneye kaldırıldı.

EŞİ VE ÇOCUKLARINI ÖLDÜRDÜ

Olay, Tacettinveli Mahallesi Deliklitaş mevkisindeki Alan Apartmanı'nda 2'nci kattaki dairede saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Erol Adıyaman gece saatlerinde tartışma bahanesiyle 17 yıldır evli olduğu ikinci eşi Safiye Adıyaman'ı kalbi ile boynundan bıçaklayarak öldürdü. Erol Adıyaman daha sonra da eşinin çığlıkları üzerine uyanan çocukları Selenay, Nazlı Nur ve Çınar Berk'i de boğazlarını keserek öldürdü.

EVİ YAKIP, PENCEREDEN ATLADI

Eşi ve çocuklarını iki ayrı bıçakla öldüren Erol Adıyaman, daha sonra evi ateşe verdi. Evde yangın çıkaran Adıyaman, pencereye çıkarak aşağı atladı. Elindeki bıçağın üzerine düşen Adıyaman, ağır yaralandı. Gelen sağlık ekiplerinin duran kalbini çalıştırdığı Erol Adıyaman, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırıldı. Adıyaman burada yoğun bakım servisine alındı.

Evdeki yangın ise itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

10 AYRI ADLİ İŞLEMDE ADI VAR

Erol Adıyaman'ın katlettiği eşi ve 3 çocuğunun cesetleri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Adli Tıp Morgu'na konuldu. Geçen yıl Kayseri Akıl ve Ruh sağlığı Hastanesi'nde tedavi gören Erol Adıyaman'ın, 2011-2016 yılları arasında 10 ayrı suçta şüpheli, sanık ve şikayetçi olarak adının karıştığı ve hakkında adli işlem uygulandığı ortaya çıktı.

Son beş yılda iki kez evden ayrılan ve yakınları tarafından kayıp başvurusunda bulunulan, Ağrı nüfusuna kayıtlı Erol Adıyaman'ın, birinci evliliğinden de 21 yaşında bir kızının olduğu öğrenildi. (Kayseri/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Karaman'da 50'nin üzerinde kedi ve köpek ölü bulundu

SONRAKİ HABER

Trabzon'da yıkılan binanın altından tarihi köprü çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...