12 Aralık 2017 15:16

Sedyeyle katıldığı kongrede yeniden CHP ilçe başkanı seçildi

Trafik kazası geçiren CHP Lapseki İlçe Başkanı Abdülkadir Özeren, sedyeyle katıldığı kongrede yeniden başkan seçildi.

Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, CHP İlçe Kongresi'nde tek aday olan mevcut başkan Abdülkadir Özeren, bir süre önce geçirdiği kaza nedeniyle seçime sedyeyle katıldı.

Bir kıraathanede düzenlenen CHP Lapseki İlçe Kongresi'ne mevcut başkanı Abdülkadir Özeren, tek aday olarak girdi. 15 gün önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle vücudunda kırıklar bulunan Özeren, ayağa kalkamadığı için oy kullanmaya sedyeyle geldi. Tekrar seçilmesi garanti olan Özeren, "atmosferi yaşamak için" kongreye geldiğini ifade etti.

Kongreye; Çanakkale CHP Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı CHP'li Ömer Faruk Mutan, CHP İl Başkanı Nejat Önder ve eski dönem milletvekilleri Serdar Soydan, Ali Sarıbaş ve partililer katıldı.

Divan Başkanlığını CHP Milletvekili Muharrem Erkek'in yaptığı kongrede, 101 kayıtlı delegenin oylarıyla Özeren tekrar başkan seçildi.

Özeren'in eşi Bilşen Özeren, kongre boyunca eşine destek vererek, yanından ayrılmadı. Seçimin ardından partililer, tekrar başkan seçilen Özeren'i tebrik etti. (Çanakkale/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yanan samanlıkta direğe bağlanmış erkek cesedi bulundu

SONRAKİ HABER

New York zanlısı IŞİD’den etkilenmiş

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...