09 Aralık 2017 00:40

Kasımpaşa-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle seri yakalayan Trabzonspor, bugün Kasımpaşa'ya konuk oluyor.

Paylaş

Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle seri yakalayan Trabzonspor, deplasmanda konuk olacağı Kasımpaşa’yı da mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor.

Ligde üst üste 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan, toplamda ise peş peşe 5 lig maçında da mağlubiyet yüzü görmeyen bordo-mavililer, Süper Lig’in 15’inci haftasında bu akşam  Kasımpaşa’ya konuk olacak. Zirve yarışına ortak olmak isteyen Trabzonspor, bu maçtan da 3 puanla ayrılmaya çalışacak. Saat 14.00’te Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak karşılaşmada hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak.

KADRODA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, ligde en son oynanan ve 3-0 kazanılan Antalyaspor maçı 11’inden farklı olarak Kasımpaşa karşısında sakatlıklar nedeniyle zorunlu değişikliğe gidecek. Sakatlığı bulunan ve tedavileri devam eden Durica ile Okay bu maçta forma giyemeyecek. Deneyimli teknik adamın bu oyuncuların yerine Mas ile Bero’ya görev vermesi bekleniyor. Çalımbay’ın ayrıca Castillo’nun yerine de bu maçta Olcay’a şans tanıyabileceği öğrenildi.

6 İSİM SARI KART CEZA SINIRINDA

Kasımpaşa maçı öncesi Trabzonspor’da 6 isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bordo mavililerde 3’er sarı kartı bulunan ve sakatlığı devam eden Uğur’un yanı sıra, Yusuf, Olcay, Kucka, Bero ve Burak yarınki maçta kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve Süper Lig’in 16’ncı haftasındaki Bursaspor karşılaşmasında görev yapamayacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Galatasaray-Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta?

SONRAKİ HABER

Hücum ve Ricat üzerine Hücum ve Ricat

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...