08 Aralık 2017 09:53

Cipindeyken saldırıya uğrayan iş adamı hayatını kaybetti

İzmir Bayraklı'da aracındayken tabancayla başından vurulan iş adamı Gökhan Kalıpçı yaşamını yitirdi.

Paylaş

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, kaldığı otelden çıktıktan sonra bindiği cipte tabancayla başından vurulan turizmci Gökhan Kalıpçı (27), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, bugün saat 10.30 sıralarında Mansuroğlu Mahallesi 286/2 Sokak'ta meydana geldi. Manisa’da turizm işiyle uğraşan Gökhan Kalıpçı, kaldığı otelden çıktıktan sonra 34 RD 0340 plakalı cipine bindi. Cipi park ettiği yerden çıkarmaya çalışan Kalıpçı’ya, aracını hareket ettirdiği anda kimliği belirsiz bir kişi tarafından aracın arka kapı camı üzerinden ateş edildi. Kalıpçı, başına isabet eden kurşunla ağır yaralanırken, saldırgan, plakası belirlenemeyen bir araçla olay yerinden kaçtı.

Olayı görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Kalıpçı, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Kalıpçı, kurtarılamadı. Gökhan Kalıpçı’nın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olaydan sonra çevredeki güvenlik ve MOBESE kameraları incelemeye alındı. Görgü tanıklarının da ifadesine da başvuran polis, kaçan cinayet zanlısını belirleyerek yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İzmir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

IŞİD, Hama-İdlib hattında yeniden genişlemeye çalışıyor

SONRAKİ HABER

Engelli çocuğa istismar girişimine 11 yıl 3 ay hapis 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...