28 Kasım 2017 01:12

Mario Götze 6 hafta, Sneijder 1 ay sahalardan uzak!

Son zamanlarda gündemde sıkça yer bulan sakatlıklar, bu kez Alman futbolcu Mario Götze'yi ve Nice forması giyen Wesley Sneijder'i vurdu.

Paylaş

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen Mario Götze, sakatlığı sebebiyle sezonun ilk yarısındaki kalan maçlarda forma giyemeyecek. Kulüpten yapılan açıklamada, 25 yaşındaki futbolcunun ayak bileğindeki bağlarda kısmi yırtık tespit edildiği ve 6 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Alman oyuncunun en erken ikinci yarının başında 14 Ocak 2018'de Wolfsburg'a karşı oynanacak karşılaşmada forma giyebileceği ifade edildi.

SNEİJDER DE 1 AY UZAK

Öte yandan Fransa'nın Nice takımında forma giyen eski Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder'in sakatlığı nedeniyle sahalardan bir ay uzak kalacağı duyuruldu. Nice Teknik Direktörü Lucien Favre, kulüp merkezinde takım kaptanı Dante ile basın toplantısı düzenledi.

Ligde Olympique Lyon'a karşı 5-0 kaybettikleri maçı değerlendiren Favre, Hollandalı orta saha oyuncusu Sneijder'in bu karşılaşma öncesinde sakatlandığını kaydetti.

Favre, antrenman sırasında kalça kemiğinden sakatlanan Sneijder'in bir ay forma giyemeyeceğini açıkladı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kızıl Tıp: Sovyetler'de toplumsallaştırılmış sağlık

SONRAKİ HABER

Netanyahu'yu koruması planlanan yasa tasarısı kabul edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...