17 Kasım 2017 22:10

4 gündür kendisinden haber alınamayan kadın: Uyuyakalmışım

Bolu'da 4 gündür kendisinden haber alınamadığı için öldüğü sanılan kadının uyuduğu ortaya çıktı: 'Uyuyakalmışım, derin uyurum. İlaçlarım da kuvvetli…'

Paylaş

Bolu'da 4 gündür haber alamadıkları 60 yaşındaki Fatma Güzin Altıntaş'ın yalnız yaşadığı evinde öldüğünü düşünen komşuları, polise haber verdi. Gelen polis eve girmeye çalışırken kapıyı açan Altıntaş ise uyuduğunu söyledi.

Tabaklar Mahallesi Özek Sokak’ta bir apartmanın giriş katında yalnız yaşayan Fatma Güzin Altıntaş’tan 4 gündür haber alamayan komşuları, durumdan şüphelenip polise haber verdi. Gelen polis ve 112 sağlık ekipleri, zile bastı, ancak kapıyı açan olmadı. Polis, kapıyı kendi imkanlarıyla açmaya çalıştı. Bu sırada Altıntaş, kapıyı açarak evde uyuduğunu söyledi.

Fatma Güzin Altıntaş, "Uyuyakalmışım, derin uyurum. İlaçlarım da biraz kuvvetli, beni ağır uyutuyor. Kapıyı falan hiç duymadım. Sonra kalabalığı görünce korktum" diye konuştu.

Ölüm şüphesi üzerine eve gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri kimlik bilgilerini aldığını yaşlı kadını, "Kulağın açık olsun. Lambaların da kapalı olunca hepimiz çok korktuk. Biraz daha dikkat et. Bir daha kimseyi bu kadar korkutma olur mu?" diyerek uyardı. (Bolu/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Bülent Arınç: Hedef Erdoğan'sız ve AK Partisiz bir 2019

SONRAKİ HABER

Dostlar Korosu bugün sahnede

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...