17 Kasım 2017 17:14

Demirtaş: Seher’in geliri çocukların eğitiminde kullanılacak

Selahattin Demirtaş, cezaevinde kaleme aldığı ‘Seher’ isimli kitabının gelirinin çocukların ve gençlerin eğitim süreci için kullanılacağını açıkladı.

Paylaş

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, eylül ayında avukatları ve parti yöneticileri tarafından aktifleştirilen Twitter hesabı üzerinden, kısa sürede binlerce satan kitabı ‘Seher’le ilgili açıklamalarda bulundu.

“Öykü kitabıma gösterilen ilgi ve dayanışmadan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum” diyen Demirtaş, şunları söyledi: “Bu kitap, aslında hepimizin mücadele içerisinde birlikte yazdığı bir kitaptır. Dayanışmanızın ve ilginizin şahsımdan çok demokratik değerlere yönelik olduğunu da biliyorum. Bu yönüyle çok anlamlı ve değerli buluyorum.”

Demirtaş, ayrıca kitabın gelirini de çocukların, gençlerin eğitim süreçlerini desteklemek için kullanacaklarını açıkladı.

Demirtaş, “Bêkes dahil tabi ki” diyerek de Cizre’deki bodrumlarda hayatını kaybeden Mehmet Tunç’un oğlu Bêkes’in eğitiminin karşılanacağına da işaret etti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İşçi Filmleri Festivali'nin Adana ayağı başladı

SONRAKİ HABER

Bahçelievler Devlet Hastanesi’nde ‘yoğun bakım’ krizi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...