17 Kasım 2017 12:34

'Youtube'dan kazandığı parayla malikane aldı' iddiası

Jake Paul isimli 20 yaşındaki Youtuber'ın video platformundan kazandığı para ile 6.9 milyon dolarlık malikane satın aldığı iddia edildi.

Paylaş

Son yıllarda Youtube'da içerik üreten kullanıcıların sayısı bir hayli arttı. 'Youtuber' olarak nitelendirilen bu içerik üreticilerinin reklam gelirlerinden kazandıkları paralar da son dönemde gündemde oldukça yer bulmuştu.

Son olarak 12 milyon abonesi bulunan 20 yaşındaki Jake Paul isimli Youtuber'ın 6.9 milyon dolar ile kendisine bir köşk satın aldığı bildirildi.

Jake Paul
Jake Paul

ABD'de kariyerine henüz 4 yıl önce Vine çekerek başlayan 20 yaşındaki genç Paul daha sonra YouTube’da yayınlar yapmaya başladı.

Paul yeni bir videoda bu evi, sosyal medya yıldızları için yönetim şirketi olan Team 10'daki arkadaşlarıyla paylaşacağını belirtti. Paul ayrıca Disney Channel'ın "Bizaardvark" programında hareket ederek sosyal medya kişilikleri için bir yönetim şirketi kurmuştu.

Youtube platformu video içerik düzenleyerek izleyici kitlesini platforma çeken tüm kanallara reklam payı veriyor. Bu reklam payı ise bu son haberin ardından pekte hatırı sayılır bir gelir elde ettiği tüm dünyada görülmüş bulunuyor. (DIŞ HABERLER)

 

ÖNCEKİ HABER

CHP'den AKP'nin kent suçları: Yeni ihanet yatay mimari

SONRAKİ HABER

'Dünyanın ilk kafa nakli gerçekleşti' iddiası ne kadar doğru

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa