Öğrenci yurdu önünde taciz

Manisa Şehzadeler’de bulunan bir kız öğrenci yurdu önünde mastürbasyon yapan tacizci öğrenciler tarafından görüntülendi.

09 Kasım 2017 11:47
Paylaş

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki bir kız öğrenci yurdunun önünde bu sabah kimliği belirsiz bir kişi, yurttan çıkan kız öğrencilere bakarak mastürbasyon yaptı. Bir öğrencinin görüntülediği tacizci sonrasında kayıplara karıştı. Polis tacizcinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, bugün saat 08.00 sıralarında Çarşı Mahallesi'ndeki kız öğrenci yurdunun önünde meydana geldi. Öğrencilerin sabah yurttan çıkışı sırasında kimliği belirsiz bir kişi, kurum önüne geldi. Bir süre yurttan çıkan kız öğrencileri izledi. Yurtta kalan bir kız öğrenci durumdan şüphelenerek bu tacizciyi cep telefonuyla görüntüledi. O anlarda tacizci mastürbasyon yapmaya başladı.

Öğrenciler, taciz üzerine polise ihbarda bulundu. Tacizci polis ekipleri olay yerine gelmeden bölgeden ayrıldı. Görüntüyü incelemeye alan polis, tacizcinin kimliğinin tespit edilmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

SES üyesi sağlık emekçileri baskı ve mobbingi protesto etti

SONRAKİ HABER

Yaşar Kemal, doğduğu köyde anıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...