03 Kasım 2017 07:01

Emrah Serbes’in yaptığı kazanın görgü tanığı ifade verdi

Yazar Emrah Serbes’in sonradan üstlendiği 3 ölümlü kazada görgü tanığı: TIR’ımı sallar vaziyette çok hızlı şekilde solladı.

Paylaş

Yazar Emrah Serbes’in kullandığı otomobil, 22 Eylül’de İzmir-Aydın Otoyolu Torbalı Kavşağı yakınlarında Ayhan Özçelik (59) idaresindeki araca arkadan çarptı. Kazada Ayhan Özçelik ve 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik olay yerinde, eşi Nilgün Özçelik ise 12 gün sonra hastanede yaşamını yitirdi. Kaza sonrası Serbes’in yanında bulunan arkadaşı Kenan Doğru sürücünün kendisi olduğunu söyleyip tutuklandı. Ancak olayın ardından Emrah Serbes srücünün kendisi olduğunu söyuleyerek teslim oldu. Serbes, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

TANIK İFADE VERDİ

Gazete Habertürk'ten Neşet Dişkaya'nın haberine göre kazaya ilişkin soruşturma sürerken, görgü tanığı ve 112’yi ilk arayan kişi olduğu belirtilen TIR şoförü Aziz T. Torbalı Adliyesi’ne giderek savcıya ifade verdi. Aziz T.’nin ifadesinde şunları anlattığı öğrenildi: “22 Eylül günü saat 04.30 sıralarında İzmir’den Aydın’a gidiyordum. İlk dinlenme tesisi çıkışı Torbalı yol ayrımına gelmeden sol tarafımdan kullandığım TIR’ı sallar vaziyette çok hızlı şekilde siyah renkli otomobil beni solladı ve 100 metre ileri orta şeritte seyir halinde olan beyaz renkli araca arkadan çarptı. Çarpma sonucunda beyaz araç solda bulunan bariyerlere çarptı. Arkadan çarpan siyah renkli araç ise sağa kırarak yolun yaklaşık 1.5 metre aşağısına düştü. Havanın yağışlı olması nedeniyle duramadım. Ancak zaman kaybetmeden ilk olarak 112’yi daha sonra ise 155 Polis İmdat hattını aradım.” (HABER MERKEZİ)

{{333637}}
 

ÖNCEKİ HABER

'Şeytanla mücadele edecek doçent aranıyor' ilanı kaldırıldı

SONRAKİ HABER

HDP Milletvekili Selma Irmak'a 10 yıl hapis cezası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...