30 Ekim 2017 06:21

Kevin Spacey, istismar suçlaması sebebiyle özür diledi

Aktör Kevin Spacey, 30 yıl önce yaşandığı belirtilen çocuğa yönelik cinsel istismar suçlaması sebebiyle özür diledi. Spacey, gey olduğunu da açıkladı.

Paylaş

Hollywood yıldızı Kevin Spacey, 30 yıl önce o dönemde 14 yaşında olan çocuk aktör Anthony Rapp’e cinsel istismarda bulunduğuna yönelik iddialar hakkında “özür” açıklaması yaptı.

Rapp, Spacey’nin kendisini bir partiye davet ettiğini ve sarhoş gibi göründüğü bir anda cinsel taciz girişiminde bulunduğunu söyledi.

O dönem 26 yaşında olan Spacey ise “Dürüst olmam gerekirse olayı hatırlamıyorum. Aradan 30 yıl geçti. Ama söylediği gibi bir davranışta bulunduysam, sarhoşken yaptığım bu uygunsuz şey yüzünden ondan en içten şekilde özür dilerim” dedi.

Rapp, çok sayıda kadın aktrise cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıkan Hollywood Yapımcısı Harvey Weinstein skandalı sonrası, bu olayı paylaşma gereği duyduğunu söyledi.

BuzzFeedNews’e konuşan Rapp, Spacey’nin dairesinde düzenlendiğini belirttiği parti sırasında aktörün odasına geldiğini ve kendisini baştan çıkarmaya çalıştığını ifade etti. Rapp, “Benle cinsel bir münasebete girmeye çalıştığının farkındaydım” dedi.

Spacey, iddiaya dair açıklamasında “Rapp’in yıllardır taşımak zorunda kaldığı bu duygular için özür dilerim” ifadesini kullandı.

ÖZÜR AÇIKLAMASINDA 'EŞCİNSELİM' VURGUSU

Spacey ayrıca açıklamalarında eşcinsel olduğunu da dile getirdi. Spacey, yaşamında kadın ve erkeklerle ilişkiler yaşadığını belirtti ve "Artık gey bir erkek olarak yaşamayı seçtim" ifadesini kullandı. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Şırnak'ta yıkıma tepki: TOKİ konutlarına girmek istemiyorum

SONRAKİ HABER

Suriyeli aileye linç girişimi davası yarın görülecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...