13 Ekim 2017 19:45

'Melih Gökçek çalıştığı personelle vedalaştı' iddiası

Melih Gökçek’in katıldığı bir toplantıda aralarında belediye çalışanlarının da bulunduğu bir grup ile Ankara'da bir otelde vedalaştığı iddia edildi.

Paylaş

Hakkında ‘istifa edeceği’ yönünde iddialarla gündemde olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın başkent oluşunun 94. yıldönümü programında “Verilen imkanlarla bunları yaptık. Ankara çok daha güzellerine layıktır. Bundan sonraki yıllarda çok daha güzel şeyler de yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

Sputnik’in haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği söylenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek katıldığı bir toplantıda aralarında belediye çalışanlarının da bulunduğu bir grup ile Ankara'da bir otelde vedalaştığı iddia edildi. Masalarda veda konuşmaları yapıldığı bildirildi.

Gökçek'in yerine geçecek isim olarak ise eski Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın konuşulduğu bildirildi.

Ankara'nın başkent oluşunun 94. yıldönümü nedeniyle, Ankara Valiliği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde özel program düzenlendi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı programda, son günlerde hakkında istifa iddiaları konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de "Eski Ankara, Yeni Ankara" isimli bir sunum yaptı.

'VERİLEN İMKANLARLA BUNLARI YAPTIK'

Sunumun sonunda dikkat çekici ifadeler kullanan Gökçek, "Bu hizmetleri gerçekleştirdik, bu hizmetleri gerçekleştirirken özellikle Sayın Cumhurbaşkanıma, Başbakanıma ve hükümetime teşekkürlerimi, şükranlarımı bir kez daha sunuyorum. Her şey imkan demektir, verilen imkanlarla bunları yaptık. Ankara çok daha güzellerine layıktır. Bundan sonraki yıllarda çok daha güzel şeyler de yapılacaktır" dedi.

YARKADAŞ: GECE UZUN OLACAK

CHP'li vekil Barış Yarkadaş ise Twitter hesabından Gökçek'le ilgili ortaya atılan iddiaları kuvvetlendiren bir açıklama yaptı.

Yarkadaş, ''Melih Gökçek, bu gece herkesin beklediği kararı birlikte çalıştığı personeline açıklayabilir… Gece uzun olacak…'' paylaşımında bulundu. (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Gülmen ve Özakça için Kadıköy'de eylem

SONRAKİ HABER

'Peşmergelerle Türkmen birlikleri arasında çatışma' iddiası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...