Petrol-İş’ten cam işçilerine destek

Paşabahçe Kırklareli cam işçilerini ziyaret eden Petrol-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Turgut Düşova, mücadelenin gerekliliğini vurguladı.

09 Ekim 2017 07:53
Paylaş

İşe geri dönebilmek için direnen Paşabahçe Kırklareli cam işçilerini ziyaret eden Petrol-İş, cam işçilerinin mücadelesinin yanında olduklarını belirtti.

Direnen cam işçilerini Petrol-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Turgut Düşova, Batman Şube Yöneticisi Mehmet Çelik, şube üyeleri Sedat Yıldırım ve Metin Demirhan ziyaret etti. Burada cam işçilerine seslenen Turgut Düşova, “Bu mücadelenin kazanılması için ne gerekiyorsa yapacağız. Maddi manevi üyelerimizle birlikte yanınızda olacağız” dedi.

Ayrıca Ülkücü İşçiler Derneği yöneticileri de cam işçilerini ziyaret ederek destek verdi.

KRİSTAL-İŞ’İN ESKİ UZMANLARINDAN DESTEK

Kristal-İş Sendikasında daha önce uzmanlık yapan Can Şafak, Zafer Aydın ve Aziz Çelik cam işçileriyle dayanışma mesajı paylaştı. Şişecam yönetiminin, cam işçilerinin ekmeğini ve çocuklarının geleceğini ellerinden aldığı belirtilen mesajda şu ifadeler kullanıldı: “Atılan işçilerin mevcut haklarıyla bölgedeki fabrikalarda istihdam etmesi için başlatılan mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Kristal-İş Sendikasının eski uzmanları olarak, yüreklerimiz direnen Paşabahçe Kırklareli işçileriyle çarpmaya devam ediyor.” (Lüleburgaz/EVRENSEL)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Celal Talabani Stockholm’de anıldı

SONRAKİ HABER

Aydın Valiliği JES karşıtı toplantıya izin vermedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa