04 Ekim 2017 08:49

Sedat Peker'den 'Çarşı' ve 'Gazi Mahallesi' iddiası

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Çarşı grubundan ve 'Gazi Mahallesi'ndeki büyük ailelerin temsilcileri'nden davet aldığını öne sürdü.

Paylaş

Son dönemde tribünler üzerindeki etkisini artırmaya çalışan suç örgütü lideri Sedat Peker, Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'dan davet aldığını öne sürdü. Peker'in bir başka iddiası da "Gazi Mahallesi'ndeki büyük ailelerin temsilcilerinin kendisini mahalleye davet ettiği" oldu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Peker,  "Gazi mahallesinin büyük ailelerinin temsilcilerinden aldığım Gazi mahallesine ziyaret daveti gerçekten çok mutluluk vericiydi. Çünkü örgüt üyeleri ve sempatizanları ufak çocuklara dahi benim Alevi ve Kürt düşmanı olarak anlattıklarından o mahallenin insanlarından böyle bir davet alacağıma asla inanmazdım.

Bu düşüncemi o değerli ailenin temsilcilerine söylediğimde, ‘REİS sen Kürt düşmanı veya Alevi düşmanı olsan biz seni karşılamaya gelmezdik. Seninle aynı sofraya oturmazdık, senle aynı havayı teneffüs etmezdik. Biz seni tanıyoruz, gönlün rahat olsun Gazi mahallesinde de senin kardeşlerin var' dediler.

Yine şahsımı bu şekilde etkileyen bir davet de Beşiktaş Çarşı grubundan gelmişti. Gerçekten bu davet de benim için çok anlamlı ve değerli. FETÖ'cülerin, PKK'lıların ve 28 Şubat artıklarının yapacakları aleyhte çalışmayı önemsemeyerek bu davette bulunmuş olmaları benim için çok değerliydi." dedi.

TRİBÜNLERE 'DERİN' İLGİSİ VAR

Sedat Peker, geçtiğimiz yıl Beşiktaş tribünlerinde kendi adına 'Comandante Sedat Peker' pankartı açtırmıştı.

ÇOCUKLARA KOREOGRAFİ YAPTIRMIŞTI

Peker, açıklamasında Trabzonspor tribününde kendi adıyla koreografi yaptırdığı çocuklar için ise "Sonrasında birçok sıkıntı yaşayan hemşerilerime söyleyeceğim ise onlara minnettar olduğumdur" ifadesini kullandı.

MİTHAT FABİAN SÖZMEN: TRİBÜN TARİHİMİZDEKİ EN REZİL AN

FATİH ALTAYLI'DAN SUÇ DUYURUSU

Kamuoyunda sık sık tehditleriyle gündeme gelen Sedat Peker, son olarak Habertürk Yazarı Fatih Altaylı'yı hedef almıştı. Peker, "Seni bugüne kadar öldürmemiş olmam bile benim suç örgütü lideri olmadığımın en büyük kanıtıdır" demişti.

Fatih Altaylı bu sözler üzerine Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu. Altaylı, "Şu andan itibaren başıma bir şey gelirse, kafama taş düşerse, bir otomobil çarparsa, yolda ayağım kayıp düşersem, durduk yerde birileri üzerime saldırıp beni dövmeye kalkışırsa, kaza geçirirsem, üzerime ağaç devrilirse sorumlusu Sedat Peker’dir" dedi. (HABER MERKEZİ)

MİTHAT FABİAN SÖZMEN: DERİN TRİBÜN İHTİRASI

ÖNCEKİ HABER

Üretici fiyatı artmıyor, markette fiyat tavan yapıyor

SONRAKİ HABER

Akdeniz Belediye Eş Başkanı Türk tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...