02 Ekim 2017 16:49

‘Erdoğan, Melih Gökçek’in istifasını istedi’ iddiası

Erdoğan’ın Ankara, Bursa, Balıkesir, Uşak, Niğde ve Nevşehir belediye başkanlarının istifasını istediği öne sürüldü.

Paylaş

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara, Bursa, Balıkesir, Uşak, Niğde ve Nevşehir belediye başkanlarının istifasını istediği öne sürüldü.

Kanal D'nin haberine göre, Erdoğan'ın istifasını istediği kişiler arasında dikkat çekici isimler olduğu belirtildi. Bu isimler arasında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Şahan, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver var.

Kulislerde Erdoğan'ın bu isimlerden bizzat istifa istediği konuşuluyor. Hatta Erdoğan'ın bu isimlere şubat ayına, yani kongreler tamamlanana kadar, süre verdiği ve bu süreye kadar 'İstifa edin' dediği ifade edildi. Ayrıca Erdoğan'ın şu dakikalarda il kongreleriyle ilgili mülakatlar yaptığı belirtildi.

 {{333502}}

HÜKÜMET SÖZCÜSÜ BOZDAĞ: BİLGİM YOK

Öte yandan Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, söz konusu iddia soruldu. Bozdağ, "Ben hükümet sözcüsüyüm. Parti sözcüsü değilim. Şu anda bu konuda bir bilgim yok. Parti sözcümüze sorarsanız onlardan daha iyi bilgiler alırsınız" ifadelerini kullandı.

UŞAK  AKP İL BAŞKANLIĞI İDDİALARI YALANLADI

Uşak AKP İl Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın istifasının istendiği iddiasını yalanladı. Çakın, “Uşak Belediye Başkanı Sayın Nurullah Cahan’ın istifasının istendiğine yönelik son günlerde basında yer alan söylentiler gerçeği yansıtmamaktadır. Başkanımızın istifası söz konusu değildir ve görevinin başında, Uşak için hizmete devam etmektedir. Halkımızdan resmi olmayan açıklamalara itibar etmemelerini ve resmi kaynakların açıklamalarını dikkate almalarını önemle rica ederiz.” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ağırlık kaldırmaya çalışırken öldü

SONRAKİ HABER

Van’da elektrik kesintisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...