02 Ekim 2017 14:08

Hürriyet, Mehmet Y. Yılmaz’a neden yazdırmıyor? 

Hürriyet yazarı Mehmet Y. Yılmaz’ın yazılarına son verilebileceği iddia edildi. 

Paylaş

Hürriyet’in en çok okunan yazarlarından, muhalif görüşleriyle de bilinen Mehmet Y. Yılmaz’ın yazılarına son verilebileceği iddia ediliyor. Olağan düzende haftada beş gün yazan Yılmaz’ın son 24 günde sadece iki yazısı yayımlandı. 

T24’te yer alan habere göre 7 Eylül’de yıllık izne ayrılacağını duyuran Yılmaz’ın izin süresinin uzaması, köşesinin kapatıldığına ilişkin iddialarının cevapsız kalması, yazılarına son verilmesinin planlandığı yorumlarına neden oldu. 

Doğan Medya Grubu kaynaklarından alınan bilgilere göre,  Yılmaz’ın durumu, ucu açık izin süresinin bitiminde netleşecek. “Resepsiyonu Kuran-ı Kerim ile açmak” başlıklı yazısı sonrası 7 Eylül’de izne çıktığını duyuran Yılmaz, köşesine 24 Eylül’de dönmüştü. 

“Kartlar yeniden dağıtılırken” başlıklı son yazısında derbiyi değerlendiren Yılmaz’ın, 24 günde sadece iki yazısının yayımlanması dikkati çekmişti. 

Türkiye medyasının dergi sektöründeki en kıdemli isimlerinden de olan Yılmaz, nisan ayında da, 12 yıl sürdürdüğü Doğan-Burda Dergi Grubu CEO’luğunu bırakmıştı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İlkiz: AİHM, hükümetin savunmasını bekliyor 

SONRAKİ HABER

Hamas yetkilerini devrediyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...