29 Eylül 2017 15:21

20 yaşındayken iş cinayetine kurban gitti: 'İhmal var'

20 yaşındaki Hamit Terzi çalıştığı restoranda elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Aile, ‘ihmal var’ diyerek işyeri sahibinden şikayetçi oldu

Paylaş

Gençağa KARAFAZLI
Rize

Rize’de servis elemanı olarak çalıştığı restoranda elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Hamit Terzi, önceki gün toprağa verilirken, baba Engin Terzi, oğlunun ölümünden sorumlu olan işyeri sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu.

2 yıllık gemicilik okulunu bitirdikten sonra dikey geçiş sınavını kazanan Hamit Terzi, birkaç gün sonra KKTC’deki okuluna gidecekti. Okul masraflarına katkı sağlamak için 3 aydır çalıştığı restoranda temizlik yaparken elektrik akımına kapılan Hamit Terzi, yapılan cenaze töreniyle toprağa verildi.

ALAY EDER GİBİ İŞYERİNİ AÇTI

Defnin ertesi günü işyerinin açık olduğunu öğrenen acılı baba Engin Terzi, acısının daha da katlandığını söyledi. 20 yaşındaki oğlunu toprağa veren Terzi, tedbirsizlik nedeniyle başka gençlerin hayatının sönmemesi için olayda kusuru bulunan işyeri sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu. Baba Terzi, cenazenin ertesi günü işyerinin açılıp oğlunun öldüğü masada dahi yemek servisi yapıldığını öğrenince acısının daha da arttığını belirterek, işyeri sahibi ve sorumlulardan şikayetçi oldu.

ÖNCEKİ HABER

Kocaeli'deki tekne faciasına ilişkin 1 kişi gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

Antalya'da 4.6 büyüklüğünde deprem

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...