19 Eylül 2017 16:14

Antep'te iki kişi köpeğe işkence yaptı

Antep'te kimliği belirsiz 2 kişi, köpeğin boğazına kemer bağlayıp yolda sürükledikten sonra 20 metre yükseklikten mağara girişine attı. 

Paylaş

Antep'te kimliği belirsiz 2 kişi, bugün öğle saatlerinde köpeğin boğazına kemer bağlayıp yolda sürükledikten sonra 20 metre yükseklikten mağara girişine attı. İtfaiye ekiplerinin ve hayvanat bahçesi görevlilerinin yardımı ile köpek kurtarıldı.

Antep'in Kıbrıs Mahallesi'nde bugün öğle saatlerinde 2 kişi, bir köpeği boğazına kemer bağlayıp yolda sürükledikten sonra 20 metre yükseklikten mağara girişine atarak kaçtı. Mahallede oyun oynayan çocuklar, olayı ailelerine söyledi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, kurtarma çalışması için hayvanat bahçesi görevlilerinden yardım istedi. Vinç yardımı ile mağara girişine indirilen itfaiye eri ile hayvanat bahçesi görevlileri, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından köpeği buldu. Köpek, vinç yardımıyla atıldığı mağaradan çıkarıldı.

Hayvanat Bahçesi Görevlisi Ümit Aydos, köpeği mağaranın karanlık bir köşesinde sessizce beklerken bulduklarını söyledi. İlk belirlemelere göre ön ve arka ayakları kırılan köpeğe gerekli tedavinin yapılacağı belirtildi. 

Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda köpeğe işkence yapan kişilerin bulunması için çalışma başlatıldığı duyuruldu. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

İskeleden düşen inşaat işçisi yaralandı 

SONRAKİ HABER

Kemalbay: Kadınlar her yerde ses çıkaracak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...