17 Eylül 2017 11:18

Behzat Ç’ye az kaldı

Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, ‘Behzat Ç’ dizisiyle ilgili 'senaristimiz Emrah yazıyor, bekliyoruz' açıklamasında bulundu.

Paylaş

Erdal Beşikçioğlu Arnavutköy’de gazetecilere açıklamalar yaptı. Oyuncu, ‘Behzat Ç’ dizisiyle ilgili “Senaristimiz Emrah yazıyor, bekliyoruz” diyerek yeni bölümleri müjdeledi.

Üç sezon boyunca izleyicileri ekran başına bağlayan Behzat Ç. Türkiye’de yaşanan siyasal ve toplumsal olaylara gönderme yapmıştı. Bu nedenle bazı kesimlerden gelen tepkiler üzerine ilk önce, dizi 60 dakikaya düşürülmüştü. Yetkililer, daha sonra alınan kararlar doğrultusunda diziyi zorunlu olarak final yaptırmışlardı. Peki neydi Behzat Ç’de değinilen konular?

Ankara’da Cinayet Büro polislerinin başlarına gelen komik, trajik olayları anlatırken mutlaka Türkiye’nin kanayan yaralarına da dokunmuşlardı; Cumartesi anneler, Gezi direnişi, Hrant Dink katliamı, Kentse dönüşüm, kadın cinayetleri...

Bu konular hükümeti rahatsız edince kanal diziye son vermişti. 3 sene sonra dizi yeniden çekiliyor. 

Behzat Ç rolünü oynayan Beşikçioğlu, “Senaristimiz Emrah yazıyor, bekliyoruz” diyerek yakın zamanda dizinin yeniden izleyici ile buluşacağını müjdeledi. Daha önce de senarist Emrah Serbest senaryonun hazır olduğunu fakat çekecek kanal bulamadıklarını duyurmuşlardı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Game of Thrones’un farklı finalleri olacak

SONRAKİ HABER

Adana’dan sonra İstanbul: Binlerce sayacı yarın iş bırakıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa