17 Eylül 2017 04:38

Narcos dizisinin prodüksiyon çalışanı Meksika'da öldürüldü

Netflix'in Pablo Escobar'ın hayatını konu aldığı Narcos dizisinin prodüksiyon çalışanı Carlos Munoz Portal, Meksika'da vurularak öldürüldü.

Paylaş

Netflix'in Kolombiyalı uyuşturu baronu Pablo Escobar'ı konu aldığı suç-drama türündeki dizisi Narcos'un 4. sezonu için Meksika'da çekim lokasyonu araştıran prodüksiyon çalışanı Carlos Munoz Portal, öldürüldü.

Meksika'nın Temascalapa kasabasında sahne çekimi için uygun lokasyon arayan 37 yaşındaki Carlos Munoz Portal, arabasında vurularak öldürülmüş halde bulundu.

Meksika polisi yetkilileri, Carlos Munoz Portal'ın ölümüne ilişkin şahit olmadığı için soruşturmada güçlük çektiklerini bildirdi.

Portal'ın ölümüne ilişkin açıklama yapan Netflix ise net bilgiye ulaşamadıklarını aktardı. Netflix yönetiminden tehlikeli olduğu bilinen bölgeye prodüksiyon çalışanı Portal'ı hangi güvenlik önlemleriyle gönderdiklerine ilişkin ise bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan Portal'ın bir arkadaşının Portal'ın çekim için bölgede bulunduğunu söylediği belirtildi.

Portal, 10 yıldır sinema sektöründe çalışıyordu ve kariyeri boyunca James Bond Spectre, Hızlı ve Öfkeli ve Apocalypto gibi yüksek bütçeli yapımlarda yer almıştı.

Portal'ın vurularak öldürüldüğü Temascalapa kasabası, Meksika'nın tehlikeli bölgelerinden biri olarak biliniyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Dünya nüfusunun yüzde 53'ünün internet erişimi yok!

SONRAKİ HABER

Avrupa'nın mülteci politikası İsviçre'de protesto edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...