Denizli'de şiddetli yağmur, sel ve heyelana neden oldu

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde sağanak ve dolu, sele ve heyelana neden oldu. Belediye başkanı selden mağdur olan mahallelinin üzerine yürüdü.

30 Ağustos 2017 20:11
Paylaş

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde bugün saat 18.00 sıralarında başlayan şiddetli yağmur ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yağmur suları bölgede sele neden oldu. Sel suları dağlık alandan kopardığı büyük kaya parçaları ve toprağı Pınarcık Mahallesi'ne taşıdı.

Sel araçları önüne katıp sürüklerken, yaklaşık 40 ev ve işyerini su bastı. Araçlar hasar gördü. İlçe yakınlarından geçen Denizli-Antalya karayolu da heyelan nedeniyle kapandı, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makineleri ve itfaiye ekipleri ilçeye sevk edildi. İlk belirlemelere göre bölgede can kaybı yaşanmazken, yapılan temizlik çalışmalarının ardından Denizli-Antalya karayolunda trafik kontrollü olarak sağlanmaya başladı.

Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan afet bölgesine gelerek incelemelerde bulundu.

BAŞKAN KOBAŞ VATANDAŞLARLA TARTIŞTI

Bölgede incelemelerde bulunan Serinhisar Belediyesinin AKP'li Başkanı Mehmet Kobaş'a vatandaşlar tepki gösterdi. Başkan Kobaş ile vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Mahalleli, Kobaş'ın kendilerine bağırarak bir kişinin boğazını sıktığını ifade etti. Mahallelinin öfkelenmesi üzerine Kobaş, bölgeden ayrıldı. (Denizli/DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Andreas Beck resmen Stuttgart'ta

SONRAKİ HABER

Florence asteroidi 1 Eylül'de Dünya'ya 'teğet' geçecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa