30 Ağustos 2017 04:03

Demirtaş cezaevinde yazdığı öyküleri kitaplaştırıyor

HDP Eş Geneş Başkanı Selahattin Demirtaş, cezaevinde kaleme aldığı öykülerden derlediği kitabının Eylül ayında basılacağını duyurdu.

Paylaş

Tutuklu bulunan HDP Eş Geneş Başkanı Selahattin Demirtaş, cezaevinde kaleme aldığı öykülerden derlediği bir kitabının ‘bir aksilik olmazsa’ Eylül ayında satışa çıkacağını duyurdu.

Express dergisinin Eylül sayısına konuşan Halkların Demokratik Partisi’nin tutuklu eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, cezaevinde kaleme aldığı bir öykü kitabının çıkacağını açıkladı.

Dergiye mektup üzerinden söyleşi veren Demirtaş, öykü kitabı ile ilgili bilgiyi ise ek bir not ile duyurdu.

Express ekibinin “Selahattin Demirtaş’ın mektup-söyleşimize ek notu Express matbaadayken elimize ulaştı. Yeni öykü kitabını merakla bekliyoruz” mesajı ile paylaştığı Demirtaş’ın notu şöyle:

"İçeride yazdığım öykülerden oluşan bir kitabım çıkacak. Bir aksilik olmasa eylül ayında raflarda olacak. Mütevazı ve küçük bir çalışma oldu. Ancak birçok kişinin desteğiyle kitaba dönüştürebildim. Cezaevinde yazmak ve kitap çıkarmak dışarıda yapmaktan daha zor gibime geldi."

Express dergisinin Demirtaş’la mektup-söyleşinin bulunduğu ve kapak görselinde de Demirtaş’ın cezaevinde yaptığı bir çiziminin kullanıldığı Eylül sayısını kitabevlerinden temin edebilirsiniz.

(KÜLTÜR SERVİSİ)

Kaynak: Gazete Karınca

ÖNCEKİ HABER

Almanya'da yoksulluk artıyor

SONRAKİ HABER

Türkiye'de 2017'in ilk 7 ayında 26 bin 290 deprem oldu!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...