29 Ağustos 2017 03:35

Fenerbahçe'nin yeni transferi Luis Neto İstanbul'da

Fenerbahçe'nin transferi için görüşmelere başladığı Portekizli savunma oyuncusu Luis Neto, San Petersburg'dan İstanbul'a geldi.

Paylaş

Fenerbahçe'nin transferi için görüşmelere başladığı Portekizli savunma oyuncusu Luis Neto, San Petersburg'dan İstanbul'a geldi.

Özel bir Havayolu şirketiyle Rusya'nın San Petersburg kentinden İstanbul Atatürk Havalimanı'na saat 01.00 sıralarında gelen 29 yaşındaki futbolcuyu, Fenerbahçe idari ekibinden Baturalp Soydaş karşıladı. Pasaport kontrolünden geçen futbolcu sarı lacivertli taraftarların fotoğraf çekilme isteğini kırmayarak bol bol fotoğraf çekildi.

NETO: SONUNDA GELDİM

Havalimanında basın mensuplarına açıklama yapan Neto, "Görüşmeler bitti ve sonunda geldim. Giuliano'yu takımımdan tanıyorum. Burası için güzel şeyler duydum. Umarım güzel bir macera olur ve buradaki maceram mutlu bir şekilde başlar. Görüşmeler sırasında Bruno Alves ve Raul Meireles'ten bilgi aldım." dedi.

Bir grup Fenerbahçeli taraftarından karşılanan Neto kendisine tahsis edilen özel bir araca binerek Havalimanı'ndan ayrıldı. Portekizli stoper, bugün sağlık kontrolünden geçecek.

2013'te 6.5 milyon Euro karşılığında Siena'dan Zenit'e transfer olan 29 yaşındaki oyuncu zaman zaman sağ bek ve ön libero pozisyonlarında da forma giydi. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

‘Çünkü Stalin onların sevgili Führerlerini alt etti’

SONRAKİ HABER

Erdoğan: İstihbaratın başı devletin başına bağlı olmalıdır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...