Grevdeki Aroma işçilerine Emek Partisi üyelerinden ziyaret

Grevlerindeki 12'nci günü geride bırakan Aroma işçilerini Emek Partisi üyeleri ziyaret etti. Ziyarette birlikte mücadele vurgusu öne çıktı.

28 Ağustos 2017 17:43
Paylaş

Uğur ÖKDEMİR
Bursa

Aroma işçilerinin başlatmış olduğu grev 12'nci gününü geride bıraktı. Destek ziyaretlerinin her geçen gün arttığı aroma grevini Bursa'daki Emek Partisi üyeleri ziyaret etti.

Fabrika önünde attıkları sloganlarla patronu protesto eden işçiler grevde kararlı olduklarını bir kez daha gösterdi.

Emek Partisi Bursa İl Örgütü adına konuşan İl Yöneticisi Hasan Özaydın, işçilerin birliğinin önemine dikkat çekti. Patronun sıfır zam dayattığını belirten Özaydın, "İşçilere hep fedakarlık düşüyor, patronlar ise hep kâr eden oluyor" diye konuştu.

Emek Partisi olarak mücadele eden tüm işçilerle birlikte grevdeki Aroma işçilerinin de yanında olduklarını belirten Özaydın, "Bu süreci birlik beraberlik ve kararlılıkla zaferle sonuçlandıracağız" diye konuştu.

Aroma İşyeri Temsilcisi Samet Turan ise mücadelelerini yayınlayan Evrensel'e ve Emek Partisi'ne teşekkür etti ve "Yalnız olmadığımızı bilmek çok güzel. Grev süreci çok farklı bir süreç, en ufak şeyde insanın morali bozuluyor ama bu ziyaretler bize güç katıyor" dedi.

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Ücretlerini alamayan işçiler şantiyede eylem yaptı

SONRAKİ HABER

Sanatçılardan kolektif sergi: İnsan ve Tabiatı 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...