23 Ağustos 2017 08:54

Emre Mor'un eski menajerinden 'uyuşturucu' iddiasına yanıt

Emre Mor'un eski menajeri Muzzi Özcan, Akşam gazetesinde çıkan 'uyuşturucu' iddiasına tepki gösterdi.

Paylaş

Emre Mor'un yolunu ayırdığı eski menajeri Muzzi Özcan, Akşam gazetesinde hakkında çıkan 'uyuşturucu' iddiasına yanıt verdi.

Akşam gazetesindeki haberde milli futbolcu Emre Mor'un eski menajeri Özcan tarafından snus adı verilen uyuşturucu maddeye alıştırıldığı iddia edilmişti.

Muzzi Özcan, resmi Twitter hesabından açıklama yaparak şunları söyledi: "Bugün hakkımda çıkan haberler tamamen hayal ürünüdür. Başlatılan bir karalama kampanyasıdır ve gerekli hukuki işlemler yapılacaktır. Emre hakkında bugüne kadar kötü bir şey söylemedim. O daha genç ve yara alsın istemiyorum. Bu işi yapanlarla hukuk önünde hesaplaşacağım! Emre'yi keşfedip Türkiye'ye kazandırdım. Şimdi bakıyorum da Emre gidince herkes silahlarını bana doğrultmuş. Zaman kim haklı gösterecek."

20 yaşındaki Emre Mor, Danimarka'nın FC Nordsjaelland takımında çıkış yaptıktan sonra 9.75 milyon avro karşılığında Borussia Dortmund'a transfer olmuştu. Almanya'da verimsiz bir sezon geçiren Emre Mor'un adı Inter, Fenerbahçe gibi takımlarla anılıyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Filipinler’de halk, polis şiddetine karşı ayaklandı

SONRAKİ HABER

RSF: ETHA çevirmeni Meşale Tolu derhal serbest bırakılsın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...