19 Ağustos 2017 15:58

Erdoğan'dan Sigmar Gabriel'e: Sen kimsin?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'e dair 'Sen kimsin Türkiye Cumhurbaşkanı ile konuşuyorsun' dedi.

Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğpan, Denizli İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı ve burada bir konuşma yaptı. Erdoğan, dün Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlarına yaptığı "Almanya'daki bütün soydaşlarıma diyorum ki sakın bir yanlışa düşüp de Ne Hristiyan Demokratları ne SPD'yi ne Yeşilleri desteklemeyin. Bunların hepsi Türkiye düşmanıdır" çağrısının ardından Almanya'ya yönelik eleştirilerini sürdürdü.  "Benim Avrupa'daki kardeşlerim inanıyorum ki siz Almanya'daki seçimlerde birilerine bir ders vereceksiniz.Sen oyunu Türkiye'ye düşmanlık yapmayana ver" ifadelerini kullanan Erdoğan, Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'e "Sen kimsin Türkiye Cumhurbaşkanı'na konuşuyorsun" sözleriyle tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ya dair de "Eğer sen 29 gün bu yürüyüşü yapabildiysen AK Parti iktidarına teşekkür et. Rahat rahat yürüdün, akşamları karavanda istirahatini yaptın, mitingini de yaptın, sana bu imkanı sağlayan AK Parti hükümeti" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Adalet Bakanı Gül: Kılıçdaroğlu FETÖ ağzı ile konuşuyor

SONRAKİ HABER

Başbakan Yıldırım'dan Merkel'e: Birliğin patronu sen misin?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...