10 Ağustos 2017 15:48

Kemal Nebioğlu ölüm yıl dönümünde anıldı

DİSK ve DİSK’e bağlı Gıda-İş Sendikası Genel Başkanlığını yapan Kemal Nebioğlu, ölüm yıl dönümünde Zincirlikuyu’da bulunan mezarı başında anıldı.

Paylaş

DİSK ve DİSK’e bağlı Gıda-İş Sendikası Genel Başkanlığını yapan Kemal Nebioğlu, ölüm yıl dönümünde Zincirlikuyu’da bulunan mezarı başında anıldı. “İşçilerin birliği sermayeyi yenecek” sloganının atıldığı anmaya DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Gıda-İş Genel Başkanı Seyit Aslan, DİSK’e bağlı sendikaların yöneticileri katıldı. 

“Geçmişten aldığımız birikim ve güçle geleceği örüyoruz” diyen Gıda-İş Genel Başkanı Seyit Aslan şöyle konuştu: “1 yılı aşkındır OHAL ve KHK rejimi ile tüm antidemokratik uygulamalar hayata geçiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan OHAL’i grevleri yasaklamak için kullanıyoruz diyerek sermayeye ve patronlara desteğini net ortaya koyuyor. Önümüzdeki dönem çok daha çetin geçecek tüm emek ve demokrasi güçleri daha çok yan yana gelebilmeli.” Ülkenin içinde bulunduğu olumsuz duruma işaret eden DİSK Genel Başkanı Kani Beko da, baskılara teslim olmayacaklarını bildirdi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Darbe sanığı: Bir anda örgüt yöneticisi ilan edildim

SONRAKİ HABER

Şişecam kıyım yapacağını duyurdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...