10 Ağustos 2017 03:35

'Meral Akşener'in partisi ekim sonuna kadar kurulacak'

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, partiden ihraç edildikten sonra yeni bir parti kuracağını açıklayan Meral Akşener'in hazırlıklarını köşesine taşıdı.

Paylaş

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Eski MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı'dan aldığı bilgiler doğrultusunda, partiden ihraç edildikten sonra kendisine yakın isimlerle birlikte yeni bir parti kuracağını açıklayan Meral Akşener'in hazırlıklarıyla ilgili gelişmeleri köşesine taşıdı.

Ahmet Hakan, 'Akşener cephesinden kesin ve net bilgiler' başlıklı yazısında yeni partinin ekim sonuna kadar kurulacağını iddia etti. Partinin 75 kişilik bir kurucular kurulu tarafından oluşturulacağını yazan Ahmet Hakan, "Yeni partide MHP'liler tabii ki olacak ama parti MHP'ye alternatif bir parti olmayacak, kendisini böyle konumlandırmayacak" ifadesini kullandı.

Ümit Özdağ'ın Merak Akşener'le birlikte hareket ettiğini yazan Ahmet Hakan,  Koray Aydın'ın da kısa zaman sonra bu ikiliye katılacağını belirtti.

Ahmet Hakan, partinin daha önce kurulmuş bir partinin ismini almayacağını, yeni bir isimle siyaset sahnesine katılacağını kaydetti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Zabıtadan gece yarısı 'LED ışıklı tabela' operasyonu

SONRAKİ HABER

BirGün Editörü Burak Ekici gözaltına alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...