06 Ağustos 2017 11:06

Game of Thrones'u HBO'nun ortağı şirket sızdırmış

Game of Thrones'un 7. sezon 4. bölümünün korsanlar tarafından değil HBO'nun ortağı şirketin içerisinden sızdırıldığı ortaya çıktı.

Paylaş

Game of Thrones'un siber saldırı sonrası torrent sitelerine düşen 7. sezon 4. bölümünün dizinin yapımcısı HBO'nun dağıtım ortaklarından Star India'nın içerisinden sızdırıldığı ortaya çıktı.

The Verge'e sızıntıyı doğrulayan Star India şirketinin sözcüsü, "Bu ihlali çok ciddiye alıyoruz. İlgili adli çalışmayı derhal başlattık. Bu çok ciddi bir mesele ve gerekli hukuki yollara başvuruyoruz" dedi.

Star India'dan bir çalışanın bölümü, kendi web sitesinden bir MP 4 dosyasına direkt link vererek sızdırdığı düşünülüyor. Dosya daha sonra serbestçe indirildi ve Reddit gibi birden fazla platformda paylaşıldı.

Seriye ait başka bölümlerin de sızdırılıp sızdırılmadığı henüz bilinmiyor. HBO sunucuları geçtiğimiz hafta siber saldırıya uğramıştı ve 1.5 terabaytlık dosya ele geçirilmişti. Bu dosyalar arasında Game of Thrones'un yayınlanmamış bölümlerinin senaryoları da vardı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Dağ Köy yağlı güreşleri başladı

SONRAKİ HABER

Şemsi Denizer mezarı başında anıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...