02 Ağustos 2017 01:26

Nazlıaka: Herkesi Evrensel’e abone olmaya çağırıyorum

Evrensel e-gazete’ye abone olan Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, 'Herkesi Evrensel’e abone olmaya çağırıyorum' dedi.

Paylaş

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, gazetemizin Ankara Bürosuna dayanışma ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrasında Evrensel e-gazete’ye abone olan Nazlıaka, “Cesur gazetecilerin yanında olmak için dayanışmaya geldik, Evrensel e-gazete’ye abone olduk. Herkesi Evrensel’e abone olmaya çağırıyorum” dedi.

Gazetemiz ile dayanışmak için e-gazete abonelikleri sürüyor. Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, gazetemizin Ankara Bürosunu ziyaret ederek, e-gazeteye abone oldu.

Ziyaret sırasında dayanışma mesajları veren Nazlıaka, basın özgürlüğünün demokrasinin vazgeçilmezlerinden birisi olduğunu ifade ederek, “Demokrasi aslında bedenimizdeki bir kas gibidir. Eğer kasınızı kullanmazsanız, bir süre sonra kas çalışmamaya başlar. İşte demokrasinin 4 temel bacağından birisini oluşturan basın özgürlüğü için verilen mücadelenin nedeni bu. Çünkü birileri istiyor ki basın yazmasın, çizmesin, konuşmasın sadece iktidarın istediği gibi her şeyi haberleştirsin. Ama bunun yanında cesur gazetecilik yapanlar da var. Bu cesur gazetecilerin yanında olmanın bilincinde olarak, dayanışma için geldik. E-gazete’ye kaydımızı yaptırdık. Herkesi Evrensel’e abone olmaya çağırıyorum” diye konuştu. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Londra’da 70 binada ihmal tespit edildi

SONRAKİ HABER

Okçabol: Bu müfredatla çocuğunuzun geleceğini karartmayın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...