Ters yöne giren taksici darbedilerek gözaltına alındı

İstanbul Şirinevler’de yol verme kavgasına polis müdahil oldu; taksici darbedilerek gözaltına alındı.

28 Temmuz 2017 09:26
Paylaş

İstanbul Şirinevler’de Mareşal Fevzi Çakmak Sokak’ta, yol vermeme nedeniyle çıkan tartışmaya yunus ekibi olarak ifade edilen polisler müdahale etti; 1 taksici darbedilerek gözaltına alındı.

Sokağa ters yönden giren 34 TCZ 33 plakalı taksinin şoförü, diğer araç sahipleriyle tartışmaya girdi. İddiaya göre taksi şoförü tartıştığı araç sahiplerine bıçak gösterince polise haber verildi. Bir süre sonra gelen 3 yunus polisi bağırarak şoförün üzerini aradı. Daha sonra takside de arama yaptı.

Taksi şoförünün konuşmasına izin vermeyen polisler, araya giren vatandaşları da ‘dağılın’ diyerek çevreden uzaklaştırdı. Bağırarak konuşan polisler taksiciyi gözaltına almak istedi. Şoför itiraz edince iki polis şoförü darbetmeye başladı. Darp sırasında polislerin taksicinin kulağını tutması dikkat çekti. Bu sırada bir polis “Senin sesin benden fazla çıkamaz” diye şoföre bağırdı. Şoför gözaltına alınmamak için direnince polislerden biri taksicinin yüzüne kısa mesafeden biber gazı sıktı.

Yere yığılan taksiciyi gözaltına alan polisler çevrede toplananlara ise ‘dağılan lan’ diye bağırdı. Taksici tekmelenerek polis aracına bindirildi. (İstanbul/EVRENSEL)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Şişli Belediyesi işçisi adalet istiyor

SONRAKİ HABER

Bilim insanları ‘kayıp kıta’ Zelandiya’nın peşinde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa