16 Temmuz 2012 12:23

Erdoğan: Son kez genel başkanlığa adayım

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, AKP il kongrelerinin sonuncusu olan Eskişehir kongresinde partililere seslendi.Dün gerçekleşen kongrede Başbakan Erdoğan 30 Eylülde Ankara’da gerçekleşecek olan büyük kongrede parti tüzüğü gereği 4. ve son kez aday olacağını belirtti.Başbakan Erdoğan, “Fırsat bekleyenlere imkan b

Erdoğan: Son kez genel başkanlığa adayım
Paylaş

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, AKP il kongrelerinin sonuncusu olan Eskişehir kongresinde partililere seslendi.

Dün gerçekleşen kongrede Başbakan Erdoğan 30 Eylülde Ankara’da gerçekleşecek olan büyük kongrede parti tüzüğü gereği 4. ve son kez aday olacağını belirtti.

Başbakan Erdoğan, “Fırsat bekleyenlere imkan bekleyenlere, fırsat tanıyacağız, imkan vereceğiz” dedi.

‘YENİLENECEĞİZ’

AKP’nin “değişeceğini, değiştireceğini, tazeleyip tazeleneceğini ama köklerinden kopmayacağını söyleyen Erdoğan, “Bu millete sevgi taşıyan herkes bu partinin tabi üyesidir. Bu partide hiçbir zaman ‘ben’ olmadı, her zaman ‘biz’ oldu. Bundan sonra da hizmet mücadelesinin neferleri olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

SON KEZ ADAYIM

Başbakan Erdoğan, kendisinin de son kez genel başkanlığa aday olacağını hatırlattı ve sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz verdiğimiz sözün gereği 12 Haziran seçimlerinde 3’üncü dönem ve son kez olarak milletvekili seçildik. Bir dönem ara vererek herkesin tekrar milletvekili olma şansı var. 30 Eylülde Ankara’daki Büyük Kongre’de bu düzenlemeler de böylece yerini buluyor. Yine verdiğimiz sözün gereği olarak 4’üncü ve son kez genel başkanlığa aday olacağız.” Konuşmasında Erdoğan, partililerinden helallik de istedi. (ESKİŞEHİR)

ÖNCEKİ HABER

Demirtaş: Ağar’ın raporu tek cümle olmalı

SONRAKİ HABER

Üzmez cezaevinde!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...