13 Temmuz 2017 06:51

Bogdan Bogdanovic Sacramento Kings’te

Fenerbahçe'de Euroleague zaferine uzanan 24 yaşındaki Bogdan Bogdanovic NBA ekibi Sacramento Kings'le resmen anlaştı.

Paylaş

Fenerbahçe'de 3 sezon forma giyen ve Euroleague şampiyonluğu başta olmak üzere kulübün başarılarında büyük pay sahibi olan 24 yaşındaki şutör guard Bogdan Bogdanovic, NBA takımı Sacramento Kings’le resmen anlaştı.

FENERBAHÇE’DEN TEŞEKKÜR

Fenerbahçe Doğuş’tan yapılan açıklamada Sırp yıldıza teşekkür edilerek şu ifadeler kullanıldı: “2014 yılında transfer olduğu Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızda; 1 Euroleague şampiyonluğu, 1 Euroleague finali, 2 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası başarılarında katkıları bulunan Bogdan Bogdanovic, NBA ekiplerinden Sacramento Kings ile anlaşmıştır.
Sarı-lacivertli formamızı giydiği her an basketbol tarzı, takımımıza yapmış olduğu katkı, ortaya koyduğu mücadele ve örnek kişiliğiyle taraflı tarafsız herkesin övgüsünü ve takdirini kazanmış Bogdan Bogdanovic, kulüp tarihimize de adını altın harflerle yazdırmıştır.
Ülke sporunun en büyük başarılarından biri olan Euroleague şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımıza vermiş olduğu destek ve katkılarla her zaman takım ruhunu perçinleyen Bogdan Bogdanovic'e bugüne kadarki hizmetleri için teşekkürlerimizi sunuyor, yeni kariyerinde başarılar diliyoruz.”

BOGDANOVIC: HAYALİMDİ

Bogdanovic ise ABD basınına yaptığı açıklamada “Sacramento Kings'in bir parçası olduğum için çok heyecanlı ve mutluyum. Fenerbahçe'yi çok seviyordum, bu yüzden NBA’e gelme kararını çok zor verdim. Fakat hayallerimi ve hedeflerimi gerçekleştirmek için bir fırsatım vardı elimde ve onun peşinden koştum” dedi. Bogdanovic,  “NBA'de oynadığımı gerçekten hissetmek için sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum ve herkese burada oynayabileceğimi göstermek istiyorum” ifadeleriyle heyecanını anlattı.

KINGS’İN KADROSU YENİLENDİ

Sacramento Kings, önümüzdeki sezon yeni draft edilen De’Aaron Fox, Harry Giles, Justin Jackson gibi yıldız adaylarının yanı sıra Vince Carter, Zach Randolph, George Hill gibi tecrübeli isimlere ev sahipliği yapacak. Kings, Bogdanovic’le birlikte Buddy Hield, Willie Cauley-Stein gibi genç yeteneklerden de çıkış bekliyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İhraç edilen şube başkanları şimdi tarlada

SONRAKİ HABER

Yangında 'olduğunuz yerde kalın' talimatı iki saat sürmüş

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...