01 Temmuz 2017 15:43

Adalet Yürüyüşü'ne saldırı

Adalet Yürüyüşü'ne Sakarya şehir merkezine girerken sanayi bölgesinde taşlı saldırı gerçekleşti.

Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yüryüşü Sakarya şehir merkezine girerken taşlı saldırıya uğradı.

İnsanhaber'in edindiği bilgiye göre, saldırganların rabia işaretleriyle saldırıyı gerçekleştirdikleri ifade edilirken CHP Kadıköy ilçe üyelerinden Sami Can Okakın başına isabet eden taş nedeniyle yaralandığı ortaya çıktı.

Evrensel'e konuşan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş saldırının gerçekleştiğini teyit ederek, saldırıya uğrayan CHP Kadıköy ilçe üyelerinden Sami Can Okakın'ın durumunun iyi olduğunu ifade etti. Yarkadaş ayrıca, Okakın'a ise ilk müdahalenin CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Cerrahi Uzman Ali Şeker gerçekleştirdiğini belirtti.

Yarkadaş, polislerin saldırı sırasında görevlerini yaptığını ancak sayı olarak yetersiz kaldığını söyledi.

OKAKIN'DAN AÇIKLAMA

Sami Can Okak durumunun iyi olduğunu belirterek, "Güzergahta yürüyorduk sonra arkadaşlar 'taş geliyor' diye bağırdılar. Ben tabi taşı göremedim. Sonra öğrendiğimize göre bir araba içerisine taşaları doldurmuşlar ve saldırının olduğu yere gelip durmuşlar. Bundan sonrada saldırı gerçekleşti ve o taşlardan biri de bana geldi. Durumum iyi. Bu saldırıyı terörist saldırı olarak yorumluyoruz" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Adana Alevi Platformu Adalet çadırını ziyaret etti 

SONRAKİ HABER

Gökhan Akman Barış ve Dostluk Futbol Turnuvası başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...