29 Haziran 2017 09:21

KESK yarın Adalet Yürüyüşü’nde

KESK, yarın Adalet Yürüyüşü’ne katılacağını açıkladı.

Paylaş

Kamu Emekçileri Konfederasyonu (KESK) Adalet Yürüyüşüne katılacağını açıkladı. KESK Basın Bürosu tarafından yapılan yazılı açıklamada, yarın bağlı işkolu sendikalarının MYK üyeleriyle birlikte konfederasyon olarak Adalet Yürüyüşü’ne katılanacağı açıklandı. 

Açıklamada, 21 Temmuz’da ilan edilen OHAL ile birlikte milletvekillerinden belediye başkanlarına, gazetecilerden yüz binlerce kamu emekçisine kadar toplumun tüm kesimlerinin baskı ve zor altına alındığı ifade edildi. Toplumun adalet, hukuk, demokrasi, hak ve özgürlükleri savunan tüm kesimleriyle dayanışma ve ortak mücadeleden yana bir tutumla 30 Haziran günü (yarın) Adalet Yürüyüşü’ne katılacağını bildiren KESK, Adalet Yürüyüşü’ne ilişkin eylem takvimi de açıklandı.

Buna göre KESK, Adalet Yürüyüşü’ne katılmanın yanı sıra 30 Haziran günü tüm illerde şube platformlarının belirlediği yer ve saatlerde “Adalet” şiarıyla eylem ve etkinlik gerçekleştirecek. 

İhraçlar ve açığa almalara yönelik her cumartesi yaptığı etkinliklerin bu haftasında Adalet Yürüyüşü taleplerini dile getirecek olan KESK, yürüyüşün uğradığı tüm illerde yürüyüş kollarını karşılama ve uğurlama etkinlilere de katılım sağlayacak. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Macaristan'ın aşırı sağcı Başbakanı Viktor Orban Türkiye'de

SONRAKİ HABER

Musul operasyonu: Başbakan İbadi zafer konuşması yapacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...