01 Nisan 2011 10:02

Başbakanlık: 168 vatandaşımız Libya’dan Türkiye’ye getirildi

BAŞBAKANLIK Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Libya’dan 168 Türk vatandaşının Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla İstanbul’a getirildiğini bildirdi.Başbakanlıkın yayınladığı Bilgi Notu’na göre, Trablus ve civarında bulunan, karayolu ile Libya’dan Tunus’un Cebre Şehrine geçmeleri sağlanan 168 va

Başbakanlık: 168 vatandaşımız Libya’dan Türkiye’ye getirildi
Paylaş

BAŞBAKANLIK Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Libya’dan 168 Türk vatandaşının Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla İstanbul’a getirildiğini bildirdi.

Başbakanlıkın yayınladığı Bilgi Notu’na göre, Trablus ve civarında bulunan, karayolu ile Libya’dan Tunus’un Cebre Şehrine geçmeleri sağlanan 168 vatandaş, Dışişleri Bakanlığı ve Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü arasında sağlanan koordinasyon sonucu, Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla İstanbul’a getirildi. Böylece 21 Şubat 2011 tarihinden bugüne kadar; 18 tarifeli, 26 özel tahliye ve 29 askeri olmak üzere toplam 73 uçak, 7 gemi, 1 firkateyn ve özel şirketler tarafından getirilenlerle beraber toplam 24 bin 571 kişinin Türkiye’ye giriş yapmış olduğu bildirildi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan-Koşaner görüşmesi

SONRAKİ HABER

İstanbul Barosu’ndan Çelenk’e plaket

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...