16 Haziran 2017 18:23

Fenerbahçe Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon oldu

Dördüncü maçta Beşiktaş Sompo Japan'ı 98-94 yenen Fenerbahçe Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon oldu.

Paylaş

Dördüncü maçta Beşiktaş Sompo Japan'ı 98-94 yenen Fenerbahçe Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon oldu.

Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan'ı deplasmanda uzatma sonucunda 98-94 mağlup ederek seride durumu 4-0 yaptı ve Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon oldu

KUPA KALDIRILDI

Fenerbahçe düzenlenen törenle kupasını aldı. Takım kaptanı Melih Mahmutoğlu, şampiyonluk kupasını Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun ellerinden alarak havaya kaldırdı. Sarı-lacivertliler, bu sırada coşkulu bir şekilde şampiyonluğu kutladı. Sezonu ikinci tamamlayan Beşiktaş Sompo Japan'ın teknik heyet ve oyuncularına ise madalyalarını TBF Asbaşkanı Mehmet Bengisu verdi.

Öte yandan  final serisinin En Değerli Oyuncusu (MVP), Fenerbahçeli Bogdan Bogdanovic oldu. Sarı-lacivertli basketbolcu, ödülünü Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun elinden aldı.

ERDOĞAN'DAN TEBRİK TELGRAFI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Basketbol Takımı'nı lig şampiyonluğundan dolayı tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın, Spor Toto Basketbol Ligi 2016-2017 Sezonu Şampiyonu olması dolayısıyla, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a bir tebrik telgrafı göndermiştir." denildi.

BAKAN KILIÇ'TAN FENERBAHÇE'YE KUTLAMA

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 2016-2017 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'yi kutladı.

Yayımlanan mesajda Fenerbahçe'yi elde ettiği başarıdan dolayı kutlayan Akif Çağatay Kılıç'ın şu ifadelerine yer verildi:

"Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off finali dördüncü maçında Beşiktaş Sompo Japan'ı yenerek seriyi 4-0 kazanan ve 2016-2017 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'yi kutluyorum. THY Avrupa Ligi şampiyonu olarak tarihi bir başarıya imza atan Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ni de zirvede tamamlayarak başarısını sürdürmüş oldu. Şampiyonlukta emeği geçen sporcuları,

teknik heyeti, yönetimi ve sarı-lacivertli camiayı tebrik ediyorum. Final serisinde mücadele eden Beşiktaş Sompo Japan'ı da performansından dolayı kutluyorum." (SPOR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

KESK İstanbul'da dayanışma konseri düzenledi

SONRAKİ HABER

Londra Yangını: Öfke artarken, eylemler büyüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...