16 Haziran 2017 07:09

Silahlı AKP üyesi hakkında açıklama yapıldı

AKP Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aybek’in silahla çekilmiş fotoğrafı üzerine AKP Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin açıklama yaptı.

Paylaş

AKP Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aybek’in silahla çekilmiş fotoğrafı ve altına yazdığı “Vur de vuralım, öl de ölelim. Reis meydanlar boş değil, emrin yeter” sözleri tartışılmaya devam ediliyor. AKP Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, sosyal medyada yayınladığı silahlı fotoğraf nedeniyle tepkilere neden olan Mehmet Aybek hakkında yazılı açıklama yaptı. Aybek'in yönetim kurulu üyeliğinden istifasının istendiğini belirten Keskin şöyle konuştu:

“Ak Parti Düzce Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Mehmet Aybek’in sosyal medya aracılığı ile yapmış olduğu AK Parti ilke ve teamüllerine uygun olmayan paylaşımdan dolayı, emniyet birimleri gerekli tahkikatları yapmakta olup, AK Parti teşkilatı olarak bunun takipçisi olacağız. 10 milyona aşkın üyesi bulunan AK Parti teşkilatları içerisinde parti söylem ve politikalarına aykırı söylemlerde bulunan kişiler çıkmakla beraber bu söylemler kişisel fikirlerdir. AK Parti teşkilatlarını bağlamaz. Mehmet Aybek’in yapmış olduğu bu paylaşımdan dolayı Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliğinden istifası istenmiştir. Kamuoyuna duyurulur.'' (HABER MERKEZİ) 

ÖNCEKİ HABER

KYK ve PTT'de 'FETÖ' operasyonu: 31 gözaltı kararı

SONRAKİ HABER

Kamyonetteki demir borular otomobilin camından girdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...