14 Haziran 2017 11:12

Telefon dolandırıcıları suçüstü yakalandı  

Zonguldak'ta, telefonda kendilerini polis olarak tanıttıkları kişiyi dolandırmak isteyen 2 kişi polis tarafından suçüstü yakalandı.

Paylaş

Zonguldak'ta, telefonda kendilerini polis olarak tanıttıkları kişiyi dolandırmak isteyen 2 kişi, parayı almak için evine gittiklerinde polis tarafından suçüstü yakalandı.

Başka bir kentten Zonguldak'a gelen 36 yaşındaki Y.B. ve 35 yaşındaki M.Y., telefonla arayıp kendilerini polis olarak tanıttıkları kişinin, "Kimliğinizle kuyumcu soyulmuş. İstediğimiz parayı verirseniz sizi kurtarabiliriz" diyerek 8 bin lirasını aldı. 

Y.B. ve M.Y., ardından aynı yöntemle başka bir kişiyi dolandırmak istedi. Telefonla aradıkları yaşlı adam dolandırıcılara parayı vermeyi kabul ettikten sonra şüphelenerek polisi aradı. Yaşlı adamın evine giden polis, parayı almak için gelen şüphelileri suçüstü yakaladı. 

Gözaltına alınan Y.B. ve M.Y.'nin üzerinde bulunan 8 bin liraya el konuldu. Suçlamayı kabul eden şüpheliler, emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. (Zonguldak/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Manisa'da leyleklere ilk halkalama yapıldı

SONRAKİ HABER

Tanrıkulu: Sorumlular her yeri ranta açanlar olacak 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...