Bisikletçiler Çarşısı'nda yangın  

Fatih'te bulunan Haşim İşcan Geçidi Bisikletçiler Çarşısı'nda  yangın çıktı.

02 Haziran 2017 05:58
Paylaş

Fatih'teki Haşim İşçan Geçidi'nde bulunan bisikletçiler çarşısında yangın çıktı. 3 dükkandaki yangın nedeniyle maddi hasar meydana geldi.

Yangın saat 09.30 sıralarında çıktı.  Haşim İşçan Geçidi'nde bulunan Bisikletçiler Çarşısı'ndaki bir iş yerinin deposunda yangın çıktı. Bisiklet ve bebek arabalarının bulunduğu depodaki yangın büyüyerek 2 dükkana daha sıçradı. İhbar üzerine olay yerine gelen fatih itfaiyesi yetersiz kalınca Bayrampaşa, Beyoğlu, Bakırköy ve Şişli itfaiye ekipleri de sevk edildi. Yangın nedeniyle alt geçidi dumanlar kapladı. Taksim istikameti  trafiğe kapatıldı. Takviye ekiplerin gelmesiyle yangın kontrol altına alındı.

İBB'DEN YANGIN AÇIKLAMASI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden konuya dair yapılan açıklamada "İlk bilgilere göre yangının bisiklet malzemelerinin depolandığı bölümde çıktığı tahmin ediliyor.  Yangının yoğun dumanlı olması ve yayılma riski nedeniyle 'Duman Savar',  Bakırköy, Şişli, Bayrampaşa, Beyoğlu itfaiye gruplarından takviye ekipler sevk edildi.  Unkapanı ve Aksaray yönünde trafik akışı durduruldu" denildi.

"İtfaiyenin çalışması  sırasında  sularının bitmesi  söz konusu değildir" denilen açıklamada, "İhtiyaç halinde en yakın hidrand veya su bulunan merkezlerden su takviye yapılması görevin gereğidir. Yangına su tankeri dahil 23 itfaiye aracı ve 75 personelle müdahale edilmiştir. Yangında 3 dükkan hasar gördü.  Yangının çıkış nedeni incelemeler ve görgü tanıklarının ifadelerinden sonra belirlenecek" bilgileri yer aldı. (İstanbul/DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Rusya domates dışında tarım ürünü yasağını kaldırdı 

SONRAKİ HABER

Putin’den İsveç’e: NATO üyeliği ikili ilişkilerimizi zedeler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...